Professionel facaderenovering af erfarent firma​

​Bor du i et ældre hus, som du gerne vil have renoveret eller efterisoleret? Sjællands Murerentreprise er et murerfirma, der løser alle former for facaderenovering- og isolering til en fornuftig pris. 

Skal du have udført det ene eller det andet, kan vi slå to fluer med ét smæk. Vi har vores faglige viden på plads, og vi kan garantere dig en professionel og gennemarbejdet løsning. 

Vi har erfaring med at udføre facaderenovering for private og erhverv i bl.a. Næstved, Haslev og Faxe, men vi kører gerne ud til kunder på hele Sjælland.

Facaderenovering kan være meget nyttigt, hvis dine fuger i huset er porøse. Vi udfører udkradsning af fuger og sætter nye fuger i. Desuden kan vi forebygge revner i sokler og vægge – og dermed forebygge, at facaden bliver påvirket af vinterens frost. Hvis du ønsker hulmursisolering, udfører vi også dette.

Isoler dit hus udefra med facaderenovering og -isolering

Er facaden på din bygning blevet slidt ned med årene, kan du med fordel lade os isolere den udvendigt, mens vi foretager en facaderenovering.


​Metoden er især populær at anvende ved parcelhuse, der er bygget i 60’erne og 70’erne, og som har en slidt og forældet facade. Alle slags ydervægge kan påføres facadeisolering, men du bør altid få en professionel til at stå for både facaderenovering- og isolering. Det er afgørende, at arbejdet udføres korrekt, hvis det skal have en effekt

Du kan ikke bare spare penge ved isolering og renovering af facade, men du kan også nedsætte støjniveauet i din bolig betydeligt. Når facaden på din bolig bliver forbedret på den udvendige side, får du en tættere isolering, der lukker for kuldebroer, støj og alt træk.

Ring til os og hør mere om renovering af facade

Men hvad koster facaderenovering? Og kan I give en konkret m2-pris på mit projekt? Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker mere information om muligheder og priser. Vi står klar til at hjælpe dig og svare på dine spørgsmål.

Du kan ringe til os på telefon: 27 28 92 42 eller skrive en e-mail til: kontakt@sjmurerentreprise.dk, så vender vi tilbage så snart vi kan.​​

Få et gratis tilbud

Ønsker du et uforpligtende tilbud på en opgave, kan du udfylde nedenstående.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Få realiseret byggedrømmen

Vi er en stærk spiller i murerbranchen, og hjælper private boligejere og virksomheder
​med en lang række renoverings- og byggeopgaver.

Anmeldelser fra Facebook og Google​

Vurderet 5 / 5 stjerner ud fra mere end 3 anmeldelser fra Facebook og Google

Arnt Malene Jeppesen på Facebook

Super flot arbejde, og rigtig god service.

Kan helt klart anbefales.

Alexander Thomsen på Google

​Vi har fået væltet en væg og lagt jern op. Meget tilfreds og glæder os til de skal lave vores badeværelse

Kim Hansen på Facebook

Kvalitet til tiden, sådan.

​Sjællands Murerentreprise ApS

Ringstedgade 104

​4700 Næstved

CVR: 39967324

kontakt@sjmurerentreprise.dk

Cookie deklaration

Ring til os for hjælp!

27 28 92 42