Nybyggeri og renovering af hus af kompetent firma​

​Mangler du en dygtig murer til at hjælpe dig med nybyggeri eller istandsættelse af dit hus? Byg nyt hus med os hos Sjællands Murerentreprise! Vi hjælper ofte kunder i og omkring Næstved, Faxe og Haslev, men står også gerne for nybyggeri over resten af Sjælland.

Vi gør din drøm om et nybyggeri til virkelighed

Hvordan ser dit drømmehus ud? Uanset om du er til et traditionelt murstenshus eller et mere moderne hus med vandskuret facade, så har vi kompetencerne til at bygge dit drømmehus helt fra bunden. Sætter du os på opgaven, er du sikker på, at dit nybyggeri bliver i perfekt stand og kan holde mange år frem i tiden.

Med mere end 10 års erfaring i branchen har vi bygget mange huse, og det er din sikkerhed for, at vi kan vores kram. Vi sætter i stor ære i at levere et veludført stykke håndværk, hvor der er tænkt på alt ned til den mindste detalje. Vi anser ikke et nybyggeri som fuldført før du er tilfreds med resultatet, og vi selv er tilfredse med kvaliteten af vores arbejde.

Renovering af alt fra facader til badeværelser

Vi hjælper kunder med både nybyggeri og renovering af hus i form af alt fra kælderrenovering til facaderenovering, ligesom at vi står til rådighed ved behov for tilbygning. Har du et hus af ældre dato, gør vi det i stand og får det til at fremstå lige som du gerne vil have det.

Vi er eksperter i at ombygge og renovere huse, og ser din facade slidt og forfalden ud, frisker vi den op. Vi kan give den et nyt udtryk eller genskabe det originale udtryk – det er helt op til dig.

Alt efter bygningens stand vurderer vi, hvordan vi skal behandle den, og så finder vi sammen ud af, hvilket resultat vi skal arbejde hen imod.

Det samme gælder, hvis du skal i gang med en renovering af andre dele af din lejlighed. Vi realiserer dine boligdrømme og får skabt de resultater, som du kun tør drømme om. Har du brug for faglig sparring og input til din renovering eller dit nybyggeri, deler vi også gerne ud af vores viden.

Kontakt os for et gratis tilbud på et nyt hus

Men hvad koster nybyggeri så? Og kan I give et billigt tilbud? Du skal aldrig tøve med at tage kontakt til os, hvis du brænder inde med nogle spørgsmål ang. kvadratmeterpris, muligheder, ydelser osv. Vi står klar til at rådgive dig og komme med forslag til priser.

Ring til os allerede i dag på telefon: 27 28 92 42 eller send os en e-mail på: kontakt@sjmurerentreprise.dk, så vender vi tilbage lige så snart vi kan.​​

Få et gratis tilbud

Ønsker du et uforpligtende tilbud på en opgave, kan du udfylde nedenstående.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Få realiseret byggedrømmen

Vi er en stærk spiller i murerbranchen, og hjælper private boligejere og virksomheder
​med en lang række renoverings- og byggeopgaver.

Anmeldelser fra Facebook og Google​

Vurderet 5 / 5 stjerner ud fra mere end 3 anmeldelser fra Facebook og Google

Arnt Malene Jeppesen på Facebook

Super flot arbejde, og rigtig god service.

Kan helt klart anbefales.

Alexander Thomsen på Google

​Vi har fået væltet en væg og lagt jern op. Meget tilfreds og glæder os til de skal lave vores badeværelse

Kim Hansen på Facebook

Kvalitet til tiden, sådan.

​Sjællands Murerentreprise ApS

Ringstedgade 104

​4700 Næstved

CVR: 39967324

kontakt@sjmurerentreprise.dk

Cookie deklaration

Ring til os for hjælp!

27 28 92 42