​Tilbygning til hjemmet står vi gerne for

Drømmer du om mere plads i dit hjem? Eller har du bare brug for forandring? Så er en tilbygning sandsynligvis den rette løsning for dig. Her hos Sjællands Murerentreprise hjælper vi gerne med at lave en tilbygning hos dig. Vi befinder os ofte i og omkring Næstved, Faxe og Haslev, men står til rådighed hos kunder over hele Sjælland.

Vi er et professionelt murerfirma, der tilbyder hjælp til alle opgaver inden for murerfaget. Vi står gerne for hovedentreprisen, idet vi har kompetente samarbejdspartnere til at løse de opgaver, vi ikke selv mestrer. Uanset om du vil bygge carport til dit hus eller drømmer om en ombygning af parcelhus, så står vi klar til at hjælpe.

Hvad koster en tilbygning?

Som murer står vi til rådighed hos både private og erhvervskunder. For os er der ingen opgave, som hverken er for stor eller for lille. Vores priser er konkurrencedygtige og attraktive. Den nøjagtige pris på en tilbygning afhænger af opgavens omfang og valg af materialer, men vi finder gerne den helt rigtige pris til dit projekt sammen med dig. 

At foretage en tilbygning er den ideelle løsning hos kunder, som gerne vil have mere plads eller forandringer i hjemmet, men ikke ønsker at flytte fra selve stedet.

Vi hjælper gerne med at realisere lige netop dine drømme. Hos os kan du forvente høj kvalitet og holdbare løsninger hver gang.

Kontakt os for et gratis og uforpligtende tilbud

Hvad enten du ønsker en tilbygning til din murermestervilla eller en udvidelse i form af en tagetage, så står vi klar med den rette hjælp, ligesom at vi også kan være behjælpelige ved nybyggeri.

Kunne du tænke dig at modtage et godt tilbud fra os, så kontakt os på telefon: 27 28 92 42 eller på e-mail: kontakt@sjmurerentreprise.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig!​​​

Få et gratis tilbud

Ønsker du et uforpligtende tilbud på en opgave, kan du udfylde nedenstående.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Få realiseret byggedrømmen

Vi er en stærk spiller i murerbranchen, og hjælper private boligejere og virksomheder
​med en lang række renoverings- og byggeopgaver.

Anmeldelser fra Facebook og Google​

Vurderet 5 / 5 stjerner ud fra mere end 3 anmeldelser fra Facebook og Google

Arnt Malene Jeppesen på Facebook

Super flot arbejde, og rigtig god service.

Kan helt klart anbefales.

Alexander Thomsen på Google

​Vi har fået væltet en væg og lagt jern op. Meget tilfreds og glæder os til de skal lave vores badeværelse

Kim Hansen på Facebook

Kvalitet til tiden, sådan.

​Sjællands Murerentreprise ApS

Ringstedgade 104

​4700 Næstved

CVR: 39967324

kontakt@sjmurerentreprise.dk

Cookie deklaration

Ring til os for hjælp!

27 28 92 42